Работно време:   Понеделник - Събота: 12:00 - 19:00
София, бул. Васил Левски № 110 0894 993 647

Поръчка, плащане и доставка

Поръчка

Всички поръчки направени на сайта ни могат да бъдат взети от Вас директно от магазина ни в гр. София, бул. Васил Левски № 110 или да Ви бъдат изпратени по куриер. Наличностите в сайта ни отразяват вярно и динамично наличностите във физическия ни магазин, тъй че ако една игра я виждате като налична в онлайн магазина ни, може да разчитате, че ще я намерите като такава и на място във физическия ни магазин.

Поръчка с вземане от магазина

Ако желаете сами да вземете поръчката си от магазина ни е необходимо да посочите тази опция по време на поръчката. В този случай не дължите нищо, освен цената на закупените от Вас продукти, тъй като няма акумулирани транспортни разходи. Имайте предвид, че продуктите от поръчката Ви се пазят 7 календарни дни, след изтичането на които не се смятаме за обвързани от договор за покупко-продажба и не можем да гарантираме за наличност.

Поръчка с доставка по куриер

Ако желаете да получите закупените стоки чрез доставка по куриер може да изберете тази опция по време на поръчката.

Магазин за настолни игри Time2Play работи с куриерска фирма Спиди.

Цената на куриерската услуга се заплаща от клиента и се калкулира автоматично по време на извършване на поръчката по следната тарифа според теглото на поръчката и в зависимост от това дали е до офис на куриерската фирма или до посочен от Вас адрес:

Тегло

Доставка до офис на Спиди

Доставка до адрес

До 3,00 кг.

4.43 лв.

7.31 лв.

От 3,01 до 6,00 кг.

6.28 лв.

10.87 лв.

От 6,01 до 10,00 кг.

7.78 лв.

13.32 лв.

От 10,01 до 20,00 кг.

14.12 лв.

20.04 лв.

Над 20,00 кг.

14.38 лв. + 0.57 лв. за всеки следващ кг. 

28.49 лв. + 0.57 лв. за всеки следващ кг. 

Доставката е експресна – със срок 24 часа. Този срок важи за работни дни. Не предлагаме съботен разнос, поради което пратка, която изпратим в петък ще е при Вас в понеделник. По време на официални празници и неработни дни горепосоченият срок от 24 часа също се увеличава с броя на съответните дни.

По изключение са възможни забавяния в изпълнението на услугата по време на най-натоварените за куриерите дни от годината – около Black Friday, преди Коледа и др. подобни периоди, в които продажбите и пратките се увеличават драстично и извънредно.  

Поръчки, направени до 15:00 часа в делничен ден се изпращат на същия ден, а тези след 15:00 часа – на следващия работен ден.

Поръчки, направени в петък след 15:00 часа, през уикенда, по време на празник или неработен за магазина ден се изпращат в първия работен ден след това.

Методи на плащане

На място в магазина ни в гр. София, бул. Васил Левски № 110 може да заплатите както в брой, така и чрез дебитна или кредитна карта.  

При онлайн поръчка с доставка по куриер се използва услугата „наложен платеж“, т.е. плащате на куриера при доставяне на стоката. Плащането и в този случай може да се осъществи както в брой, така и чрез дебитна или кредитна карта.