Работно време:   Понеделник - Събота: 12:00 - 19:00
София, бул. Васил Левски № 110 0894 993 647

Статии, посветени на настолните игри

Обзор на Mountain Goats Обзор на Mountain Goats

11 юли 2024

Някога представяли ли сте си какво е усещането да сте планинска коза, която безстрашно подскача по стръмните скали, покорявайки всеки връх? И да не сте, сега имате шанс да изживеете това приключение с настолната игра Mountain Goats. Тук козите не просто подскачат и катерят – те са истински планински нинджи, състезаващи се за надмощие над върховете. Ще трябва да планирате ходовете си, да мислите стратегически и да изпреварвате своите опоненти, защото в планината няма място за колебание. Така че събирайте компанията, изберете си стадо и се подгответе за забавление, което ще ви отведе до нови висоти. 

Ще се видим на върха! Награди Origins Game Fair 2024 Награди Origins Game Fair 2024

04 юли 2024

Представяме ви настолните игри, грабнали наградите по време на един от най-големите фестивали за настолни игри в САЩ – Origins Game Fair 2024.Обзор на Trailblazers Обзор на Trailblazers

27 юни 2024

В разгара на лятото, когато знойните лъчи на слънцето безмилостно ни жарят, а градският шум сякаш ни задушава, душата ни копнее за бягство. Мечтаем за разходка из прохладни гори, кристално чисти езера и разхладата, която само свежия планински въздух носи.

С Trailblazers можете да изживеете това приключение без да напускате комфорта на дома си. Може и да се измъкнете от жегата навън, но всяко виртуално пътешествие из планинските пътеки в Trailblazers ще ви изпоти не по-малко. Очакват ви вълнуващи мигове, стратегически решения и щипка здравословна конкуренция.