Работно време:   Понеделник - Събота: 12:00 - 19:00
София, бул. Васил Левски № 110 0894 993 647

Статии, посветени на настолните игри

Обзор на Heat: Pedal to the Metal

27 февруари 2024

Закопчайте коланите, запалете двигателите и се пригответе да изпитате тръпката на състезателната писта с Heat: Pedal to the Metal, настолна игра, която ви поставя зад волана в напрегната игра на стратегическо надпреварване.Страшните настолни игри - отдай се на страха и се забавлявай!

13 октомври 2023

Страшните настолни игри предоставят напълно уникални изживявания за любителите на хорър жанра. Тези игри се отличават със своите страшни сюжети, мистични обрати и напрежение.

 Играчите се изправят пред мистериозни сценарии, ужасяващи събития и извънземни ужаси, като същевременно трябва да използват стратегия и логика, за да оцелеят и разгадаят тайните пред себе си. Тези настолни игри са перфектни за събиране с приятели и за създаване на атмосфера на ужас и мистерия в домашна обстановка.


Препоръки за настолни игри за двама Препоръки за настолни игри за двама

21 април 2020

Игрите за двама са едни от най-популярните и често избирани настолни игри както сред запалени геймъри, така и сред хората, които тепърва откриват и опознават света на настолното хоби. 

В тази статия ще ви разкажем накратко за някои от най-обичаните игри за двама, както и за някои по-нови заглавия, които смятаме, че заслужават своето място. Дали ще бъде с карти или зарчета, кратка или по-продължителна, страгическа или по-скоро лека, всяка игра ще ви донесе часове забавления и приятни изживявания!